Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Συγγνώμη για την εμφάνιση»


Ο ολυμπιονίκης μας σε Αθήνα και Πεκίνο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν βρήκε δικαιολογίες για την μέτρια εμφάνιση και με απόλυτη ειλικρίνεια δήλωσε:

«Είναι ένας πολύ γνωστός αθλητής στο τάε κβον ντο. Εκεί που υπολογίσαμε ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε ήταν η ιδιαιτερότητα ότι κατέβαινε για πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες σε αυτή την κατηγορία. Είναι όμως πολύ έμπειρος αθλητής, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ασημένιος στην Αθήνα.

Το πρόβλημα, όμως δεν ήταν αυτός. Το πρόβλημα ήμουν εγώ. Θεωρώ ότι δεν έπαιξα όπως έπρεπε να παίξω, δεν απέδωσα αυτό που έπρεπε. Τι να πω... Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που πίστεψε ότι μπορούμε να έχουμε μια ανάλογη πορεία όπως στο Πεκίνο ή την Αθήνα. Ξέρουν όμως όλοι ότι τα δίνουμε όλα. Δεν τα κατάφερα, συγγνώμη για την εμφάνιση».

Όσο για τη συνέχεια: «Ελπίζω να περάσει ο τούρκος και να συνεχίσω για το χάλκινο. Αν γίνει αυτό, ελπίζω να είναι καλύτερα τα πόδια μου το απόγευμα. Δεν φταίει ούτε η προετοιμασία, ούτε η οικονομική κρίση, ούτε κανένας που έχασα. Δεν ήμουν καλός, δεν μου βγήκε το παιχνίδι, με μια επιφύλαξη για το χτύπημα στο κεφάλι που έδωσαν στον τούρκο. Εγώ δεν ένιωσα τίποτα».


Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου